Lekfulla uppdrag ger ringar på vattnet

Jenny Hollström är projektledaren i MR Sörmland som aldrig sitter still. Hennes mål är att inkludera så många maskinringare som möjligt i sina planer.

Förra hösten fick barnen på förskolan Guldregnet glädjefnatt av en djungelinspirerad hinderbana som ett MR-företag anlagt. I år är det dags för grundskolan Julita, i bygden med samma namn, att gå loss på en nyanlagd lekplats som sträcker sig över cirka 250 kvadratmeter. 
- Förutom en hinderbana har vi anlagt en studsmatta i marknivå, en stor kompisgunga och en pergola över en befintlig sandlåda. Vi har också byggt bänkar, bord och placerat ett pingisbord utomhus, säger projektledaren Jenny Hollström. 

SEDAN HON BÖRJADE på MR Sörmland för ungefär fyra år sedan har hon satsat mycket på att bygga upp goda relationer med kunderna, exempelvis kommunalägda KFAB.
Det är de som står bakom beställningsjobbet på den nyanlagda äventyrsplatsen som också är ett bevis på att ringar på vattnet är mer än ett talesätt. 
-Det var föräldrar som sett hinderbanan vi anlagt på förskolan som tryckte på för ett liknande bygge, säger Jenny Hollström. 

MEDAN VI SAMTALAR ringer ett antal personer upp Jenny. Det är nästan så de sträcker ut sina armar ur luren för att få tag på henne. Idag är det bland annat två träd som fallit, mark som ska brytas upp och en brunn som trilskas. Nyligen roddes ett stort avtal om skötsel i Katrineholms ytterområden i land. En möjlighet för medlemsföretag i den geografiska periferin. 
- Vi samarbetar minst med ett 20-tal MR-företag och försöker tillgodose så många medlemmar som möjligt. Det är mitt jobb säger hon. 

Det finns mer att läsa om Jenny och projekten i Katrineholm i vår medlemstidning Ringen

 

2017-12-20 (MR Sverige)
©
MR Höglandet
Phone
0383-46 02 42
Email
Adress
Brogårdsgatan 22, 574 38 Vetlanda
Tipsa en vän
Facebook
Skriv ut